Farmer

Publicat pe Publicat în Uncategorized

Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor participă în perioada 16-19 octombrie curent, la CIE Moldexpo, la Expoziţia internaţională specializată de produse, utilaje, tehnologii agricole şi meşteşuguri Moldagrotech și FARMER 2019.
La ediţia din acest an, elevii au prilejul să ia cunoştinţă de ofertele educaţionale şi realizările instituţiilor de învăţământ profesional tehnic de profil din Republica Moldova vizitând standul cu genericul ”SUSŢINE EDUCAŢIA AGRICOLĂ!”și participând la Forumul despre educația agricolă în Republica Moldova în prezent și viitor.
Această acţiune de promovare a învăţământului agricol este realizată în cadrul proiectului Uniunii Europene ”Dezvoltarea zonelor rurale în Republica Moldova (DevRAM), Partea I. ”Creşterea competitivităţii sectorului agroalimentar prin integrarea acestuia în lanţurile valorice interne şi globale, în special a sectorului culturii de soia, Europeană”, implementat de Cooperarea Austriacă pentru Dezvoltare în parteneriat cu Centrul Educațional Pro Didactica şi Asociaţia Internaţională Donau Soja (Austria), cu suportul financiar al Uniunii Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *