ZIUA PROFESORULUI

Publicat pe Publicat în Uncategorized

“Un dascăl bun echivalează cu un noroc în viață, iar astfel de oameni, cu dragoste pentru profesia aleasă sunt la datorie, ca soldatu în post, cu arma la picior.”

 Fiind nepoții lui Decebal, încercăm  în fiecare an  să păstrăm și să dezvoltăm această sărbătoare în Școala noastră. Astfel și în anul acesta la IP CESPA pe data de 7 octombrie a avut loc sărbătoarea : ,, Apostii ai luminii” realizată de profesoriiVatavu Olesea, Condratiuc Aliona, Cliuchina Adriana. 

La eveniment au fost prezenți  profesorii și elevii din instituție.

Sărbătoarea a fost deschisă de Doamna Director Silvia Proțiuc, care a adresat un mesaj de felicitare tuturor cadrelor didactice din instituție:

Cu ocazia Zilei Pedagogului vă aduc în dar un buchet din cele mai frumoase și parfumate flori ale recunoștinței. Vă mulțumesc pentru că vă remodelați conduita și competența didactică, aspirând spre noi descoperiri educaționale, în conformitate cu exigențile timpului.
Vă aduc sincere omagii și urări de sănătate, prosperitate și realizări frumoase. Să vă bucurați de discipoli recunoscători. Această zi să vă prilejuiască doar bucurii și voie bună…

Pe parcursul activității, vremea s-a menţinut destul de caldă spiritual. S-a prevăzut cer variabil, pe alocuri precipitaţii emoţionale, zâmbete, vânt moderat, presiunea atmosferică încărcată de surprize, felicitări. Temperatura sărbătorii a atins maximele posibile. …Buna dispoziţie şi momentele plăcute au fost la ordinea zilei.

La mulţi ani, de ziua profesorului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *