,,Târgul Serviciilor de Tineret”

Publicat pe Publicat în Uncategorized

      Marți, 13 noiembrie 2018, Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor a participat la Evenimentul din cadrul Săptămânii Tineretului ,,Târgul Serviciilor de Tineret”  organizată de către Direcția Învățământ, Tineret și Sport mun. Bălți care s-a desfășurat în  incinta Centrului de Cultură și Tineret din mun. Bălți.

    Elevii împreună cu maiștri au pregătit o expoziție culinară cu genericul ,,Moldovă – gură de rai” unde au prezentat  bucate  din bucătăria moldovenească ca: sarmale, tortă ,,Ciobănaș la oi m-aș duce”, costiță ,,Coroana împăratului”, asorti din carne ,, Cornul fermecat” și altele.

    O altă parte a expoziției a fost ,,Zona info”, unde profesoarele Luchianciuc Ana și Condratiuc Aliona au pregătit și distribuit materiale promoționale elevilor interesați de oferta educațională a instituției.

    Vineri, 16 noiembrie 2018, maiștri și profesorii au participat la activitatea de totalizarea intitulată ,,Gala Bunelor Practici în domeniul tineret “ din cadrul Săptămânii Tineretului în cadrul căreia, instituția a fost aprecială cu diplomă, iar  participanții cu certificate de participare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *