Atelier cu privire la promovarea dezvoltării învățământului profesional tehnic și a formării continue prin instrumentele de parteneriat social și relații cu piața muncii

Publicat pe Publicat în Uncategorized

        Pe data de 25.10.2018 în Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor, s-a desfășurat atelierul cu privire la promovarea dezvoltării învățământului profesional tehnic și a formării continue prin instrumentele de parteneriat social și relații cu piața muncii.

        Obiectivul atelierului a fost informarea a cel puțin 15 persoane, reprezentanți ai mediului de afaceri din comerț, hotele și restaurante, ai instituțiilor de formare profesională și ai administrației publice locale, din trei regiuni ale țării, dezvoltarea învățământului profesional tehnic și formării continue prin instrumentele de parteneriat social.

        Moderatorii atelierului dna Valentina Chiriac, vicepreședintele Comitetului Sectorial pentru Formarea Profesională în Comerț, Hoteluri și Restaurante din Moldova și dna Liliana Posțan, secretar tehnic al Comitetului Sectorial pentru Formarea Profesională în Comerț, Hotele și Restaurante din Moldova.

      Au fost prezenți 15 reprezentanți ai pieții muncii, agenți economici cu care colaborează instituția.

       Reprezentanții Comitetului Sectorial au informat reprezentanții pieței muncii despre funcțiile, oportunitățile și importanța comitetului sectorial de formare profesională în comerț , hoteluri și restaurante din Moldova.

       Agenții economici s-au implicat activ în discuții, au acceptat aderarea la Comitetul sectorial și implicarea activă în pregătirea specialiștilor de calificare înaltă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *