Vizita Prim-ministrul Principatului Liechtenstein, Adrian Hasler la Centrul de Excelență în Servicii și Preelucrarea Alimentelor

Publicat pe Publicat în Uncategorized

       În data de 13 martie 2018, Centrul de Excelenţă în Servicii şi Prelucrarea Alimentelor a fost gazda unei delegaţii oficiale din Liechtenstein. Prim-ministrul Principatului Liechtenstein, Adrian Hasler, fiind pentru prima dată în republica Moldova, a vizitat instituţiile care beneficiază de finanţare din partea Serviciului de Dezvoltare din Liechtenstein. Centrul de Excelenţă în Servicii şi Prelucrarea Alimentelor şi –a început frumoasa colaborare cu LED din anul 2012. În cadrul proiectului CONSEPT instituţia beneficiază de instruire profesională la meseria bucătar şi cofetar. Cu suportul fundaţiei LED, în instituţie au fost renovate şi dotate laboratoare performante unde elevii desfăşoară orele de instruire practică la cel mai înalt nivel.
       Apreciem sprijinul fundaţiei LED şi proiectului CONSEPT, căci cu ajutorul lor am atins rezultate frumoase şi sperăm la o fructuasă conlucrare pe viitor pentru a contribui la dezvoltarea şi modernizarea sistemului de pregătire profesională tehnică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *