Înaltul Consilier al UE pentru Educație în vizită la Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor

Publicat pe Publicat în Uncategorized


       La data de 31 ianuarie, Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor a fost gazda unei vizite de lucru Înaltului Consilier al UE pentru Educație pentru Republica Moldova, Dr. Daniel P. Funeriu.

       În cadrul vizitei, oaspetele a avut discuții cu administrația, personalul didactic și elevii din instituție.

       Directorul Silvia Proțiuc l-a informat pe Dr. Daniel P. Funeriu despre activitatea instituției, participări în cadrul proiectelelor educaționale și reparația capitală care se desfășoară în present . Înaltul Consilier al UE pentru Educație a manifestat interes față de activitatea elevilor în cadrul instruirii practice, traseul profesional al absolvenților și activitatea Consiliului Elevilor.

        De asemenea Dr. Daniel P. Funeriu a confirmat că susține în totalimente Certificarea competențelor obținute în urma învățării nonformale, care a fost pilotată in CESPA în anul 2015.

        Directorul și Înaltul Consilier al UE pentru Educație au făcut un schimb de opinii privitor la învățământul profesional tehnic din Moldova și România, și anume posibilitățile de parteneriat dintre instituțiile din domeniu la care a fost într-o vizită de studiu doamna Proțiuc Silvia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *